Ajankohtaista

Sähköinen taloushallinto tilitoimiston kautta on 2020-luvun yrittäjän pelastus

Kuvittele heti alkuun itsesi lääkärin vastaanotolle. Kerrottuasi vaivastasi lääkäri tekee tarvittavat tutkimukset ja alatte keskustella asiasta.

Vaivaan on kehitetty lääke, joka on täysin turvallinen ja sitä on helppo käyttää, lääkäri tokaisee.

Toteat lääkärille, että kuulostaa hyvältä – apteekin kautta kotiin?

Lääkäri katsoo sinua kulmien alta ja toteaa, että kyseinen lääke kyllä helpottaa elämääsi, mutta se on täysin digitaalinen.

Digitaalinen, ihmettelet.

Niin, lääkäri jatkaa, lääke vaivoihisi on sähköinen taloushallinto. Paperinen kirjanpito on aiheuttanut sinulle vuosien aikana elämästä tuhlattuja tunteja paperien järjestelystä ja toimittamisesta tilitoimistolle ja lukuisia paperihaavoja – Postin lakoista puhumattakaan. Turhaa ja vältettävissä ollutta stressiä, hän tuhahtaa lopuksi.

Tilitoimiston kautta kotiin? varovaisesti kysyt lopuksi.

SÄHKÖINEN TALOUSHALLINTO POISTAA TURHAN AJANHUKAN

Liian moni pienyrittäjä (tai yhdistyksen vastuuhenkilö) vielä Herran vuonna 2021 tuhlaa aikaansa paperien pyörittämiseen ja pelkää tietokonetta. Kuitenkin käytöstä löytyy verkkopankkia, mobiilipankkia, Facebookia, Instaa ja jopa TikTokia. Yrittäjä – vapauta itsesi!

Käyttämämme sähköinen Procountor-taloushallintojärjestelmä on helppokäyttöinen ja arkeasi helpottava. Se vapauttaa resurssejasi juuri siihen, mitä parhaiten osaat.

Sähköinen taloushallinto tarjoaa niin yrittäjälle, yritykselle kuin yhdistyksellekin kaiken, mitä taloushallinnolta voisi kaivata:

  • myyntilaskujen luonti ja lähetys (verkkolaskuina, postitse, sähköpostiin)
  • laskujen vastaanottaminen verkkolaskuina
  • matka- ja kululaskujen luonti
  • palkat
  • maksuliikenne (verkkopankkia ei enää tarvita)
  • oma-aloitteisten verojen ilmoittaminen ja maksatus
  • kuittien tallennus sovelluksen avulla
  • raportit

Tämä kaikki yhdessä paikassa, helposti ja nopeasti.

SÄHKÖINEN TALOUSHALLINTO AVAIMET KÄTEEN -PERIAATTEELLA

Sähköisessä taloushallinnossa kirjanpitosi tehdään ajantasaisesti. Enää sinun ei tarvitse odottaa kirjanpitäjältä paria viikkoa raporttia aineiston toimittamisen jälkeen – voit itse käydä järjestelmässä seuraamassa liiketoiminnan lukujen kehitystä. Me Cimsonilla toimitamme sinulle sähköisen taloushallinnon avaimet käteen -periaatteella, ja olemme kanssasi käyttöönoton jokaisessa välivaiheessa!

Autamme ja opastamme sinua vielä käyttöönoton jälkeenkin, jotta uuden oppiminen olisi mahdollisimman helppoa. Sähköinen taloushallinto tilitoimiston kautta siis helpottaa arkeasi, vähentää turhia työtunteja ja on saavutettavissa mistä vain!

Käytämme Procountor-ohjelmaa kanssasi yhteistyössä, ja määrittelemme aina yhdessä, mitkä kirjanpidon osa-alueet haluat meidän hoitavan. Kauttamme saat kaikki Procountorin ominaisuudet käyttöösi, joten voit järjestää kirjanpidon ohella koko taloushallintosi palkanlaskennasta viranomaisilmoituksiin samaan sähköiseen järjestelmään.

Olemme Procountor taloushallintojärjestelmän Platina-partneri ja auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen. Nämä tunnustukset kertovat sen, että meidän kauttamme kirjanpitosi ja koko taloushallintosi on osaavissa käsissä. Jos sähköinen taloushallinto tilitoimiston kanssa herätti ajatuksia, ota meihin yhteyttä!

Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko ammattimaisesta kirjanpidosta henkilökohtaisella palvelulla? Ota yhteyttä meihin jo tänään, ja katsotaan yhdessä, millaisia ratkaisuja voimme tarjota yrityksellesi. Hoidamme kirjanpitoa ja tilinpäätöksiä ympäri Suomea, ja voit asioida myös paikallisissa toimistoissamme.

Ota yhteyttä