Osakeyhtiö

Suomen suosituin yhtiömuoto

Jos olet osakeyhtiön omistaja, juuri perustamassa sitä tai työskentelet sellaisessa, onnittelut! Osakeyhtiö pitää edelleen paikkansa Suomen suosituimpana yhtiömuotona. Suosiosta johtuen tarjoamme laajat palvelut osakeyhtiömuotoisille asiakkaillemme.

Meidän tavoitteenamme on se, että voisit nukkua hyvillä mielin ja keskittyä liiketoimintaasi taloushallinnon kiemuroiden hidastamatta sinua. Meiltä löytyy kirjanpidon suksiin voiteet ja muihin taloushallinnon palloihin pumppu.

Anna meidän olla siis yhtiösi huoltojoukot ja kannustaa sinua eteenpäin! Hyvällä huollolla suoritus ei jää välineistä kiinni. Olemme olleet omistajayrittäjien tukena jo yli 30 vuoden ajan.

Miksi Cimson?

Kun valitset Cimson Yrityspalvelut hoitamaan taloushallintosi, saat

Kahdenkertaisesta kirjanpidosta yksinkertaista

Jokaisella asiakkaalla on meillä oma kirjanpitäjänsä. Henkilökohtaisen palvelun lisäksi haluamme tehdä kahdenkertaisesta kirjanpidosta yksinkertaista – sinun ei siis tarvitse menettää sen takia yöuniasi tai antaa kahvisi jäähtyä.

Palkanlaskentaa yhdelle, kahdelle tai useammalle

Kukas muu palkan maksaa jos ei yrittäjät? Näin se on ja autamme siinä. Palkanlaskijamme ovat kokeneita kettuja ja tuntevat niin työehtosopimukset kuin lainsäädännönkin. Heiltä et tosin saa kettumaista palvelua, vaan henkilökohtaista ja luotettavaa sellaista.

Luotettavaa ja asiantuntevaa yhtiöoikeudellista neuvontaa

Toimistossamme on yli 30 vuoden kokemus taloushallinnon palveluista. Osaamme etsiä heinän neulasuovasta ja auttaa sinua kaikissa tilanteissa. Yhtiöoikeudelliset kysymykset voivat olla monimutkaisia, mutta me annamme niihin selkeät ja asiantuntevat vastaukset.

Osakkeenomistajan ystävän

Osakeyhtiön omistajana saat meiltä neuvontaa mm. osingonjakoon, verokysymyksiin, budjetointiin, tilintarkastajan valintaan jne. Henkilökohtainen kirjanpitäjäsi on aina valmiina palvelemaan sinua.

Siksi Cimson

Cimson Yrityspalvelut tilitoimistona

Mitä meistä

Asiakkaamme kertovat


Trustmary Reviews

Ota yhteyttä

Kuinka voimme auttaa?