Yksinyrittäjä

Älä jää yksin taloushallintosi kanssa

Olit sitten aloitteleva tai kokenut toiminimiyrittäjä, yksityinen elinkeinonharjoittaja, ammatin- tai liikkeenharjoittaja, meiltä löytyy palvelut sinulle!

Älä anna kuitenkaan termien karkoittaa, me pidämme sinut kartalla sana- ja lakiviidakon keskellä. Meillä on yli 30 vuoden kokemus yksityisten elinkeinoharjoittajien palvelemista eri toimialoilta.

Me teemme kahdenkertaisesta kirjanpidosta yksinkertaista. Sen kertovat lukuisat yksinyrittäjä-asiakkaamme ja hyväksi todettu palvelun laatu. Olemme myös aina valmiina todistamaan sen sinulle!

Miksi Cimson?

Kun valitset Cimson Yrityspalvelut hoitamaan taloushallintosi, saat

Henkilökohtaista palvelua

Meillä jokaiselle asiakkaalle on nimetty oma kirjanpitäjänsä. Sinun ei siis tarvitse jonottaa asiakaspalvelun chattiin tai miettiä missä kaupungissa kirjanpitoasi tehdään, vaan saat aina suoran yhteyden kirjanpitäjääsi puhelimitse tai sähköpostilla.

Luotettavaa ja asiantuntevaa neuvontaa

Toimistossamme on yli 30 vuoden kokemus kirjanpidosta ja erityisesti yksityisten elinkeinonharjoittajien kirjanpitokuvioista. Osaamme nähdä metsän puilta ja auttaa sinua kaikissa tilanteissa.

Sinusta välittävän tilitoimiston

Meille jokainen asiakas on yhtä tärkeä. Voit lukea tästä lisää referensseistämme sivuiltamme. Haluamme toimia win-win-periaattella, jolloin maksamastasi palvelusta saat oikeasti lisäarvoa.

Mielenrauhaa lakisääteisiltä vaatimuksilta

Meille tärkeää on myös se, että pystyt keskittymään ydinliiketoimintaasi taloushallinnon asioiden sinua häiritsemättä. Nuku siis yösi hyvin ja juo kahvisi rauhassa – me huolehdimme taloushallinnostasi.

Siksi Cimson

Cimson Yrityspalvelut tilitoimistona

Sähköinen taloushallinto

Meillä on käytössä sähköinen taloushallinto. Käyttämämme Procountor-ohjelmiston avulla hoidat yhdestä paikasta:

-myyntilaskutuksen
-ostolaskujen vastaanoton ja maksamisen
-tiliotteiden tarkastelun
-tarvittaessa palkanlaskennan.

Kirjanpito tapahtuu samassa paikassa, joten voit hakea järjestelmästä itse haluamasi raportit.

Kuukausittainen kirjanpito

Huolehdimme lakisääteisestä kirjanpidosta sähköisesti. Sähköisessä taloushallinnossa sinun ei tarvitse toimittaa aineistoa paperisena enää kirjanpitäjälle. Kuittien lähettäminen on helppoa sähköisessä järjestelmässä.

Tilinpäätös ja veroilmoitus

Laadimme sinulle tilinpäätöksen veroilmoituksineen. Autamme sinua myös verotukseen liittyvässä suunnittelussa pitkän kokemuksemme pohjalta.

Henkilökohtainen palvelu

Meiltä sitä saa, nimittäin henkilökohtaista palvelua! Saat aina yhteyden omaan kirjanpitäjääsi / palkanlaskijaasi puhelimitse tai sähköpostilla. Ei siis odottelua chatissa botin kanssa tai ihmettelyä siitä, kuka tällä kertaa kirjanpidon on tehnyt. Voimme myös pitää palaveria niin halutessasi, onnistuu niin paikan päällä kuin etänäkin.

Mitä meistä

Asiakkaamme kertovat


Trustmary Reviews

Ota yhteyttä

Kuinka voimme auttaa?