Taloushallintopalvelut

Palkanlaskenta

Palkanlaskenta on helppoa kun sen osaa – ja me osaamme! Voit rauhassa jättää palkanlaskennan meidän huoleksemme, sillä me tiedämme mistä siinä huolehtia. Nuku yösi rauhassa palkasta murehtimatta.

Palkanlaskennan supertähdet

Saat nimetyn yhteyshenkilön, toimintavarman palkanlaskennan sekä tukea henkilöstöhallinnon kysymyksiin

Tarjoamme kokonaisvaltaista palkanlaskentapalvelua yrityksille ja yhdistyksille yli 30 vuoden kokemuksella. Olemme erikoistuneet palkanlaskennan yksityiskohtiin, työelämän lakeihin ja henkilöstöhallintoon puolestasi, jotta sinä voit keskittyä siihen, mitä parhaiten osaat.

Palkanlaskentapalvelumme ytimessä on kumppanuus, joka ymmärtää sekä liiketoimintaasi että ihmistä organisaation taustalla. Saat meiltä nimetyn yhteyshenkilön, joka on perehtynyt palkkahallintosi kokonaisuuteen ja toimialasi palkanlaskennan erityispiirteisiin. Kun kaipaat näkemystä ja kokemusta yrityksesi muuttuviin palkkahallinnon tilanteisiin, emme jätä sinua painiskelemaan asian kanssa yksin.

Palvelumme

Tarjoamme kattavat palkanlaskentapalvelut yrityksille ja yhdistyksille

Palkanlaskentapalvelu sisältää muutakin kuin pelkkien palkkojen laskennan. Käytännössä avustamme sinua koko henkilöstöhallinnon prosessissa aina työsopimuksien laatimisesta viranomaisilmoituksiin asti.

Palkanlaskenta ja maksatus

 • Autamme työsopimusten laatimisissa
 • Laskemme työehtosopimusten mukaiset työntekijöidesi palkat laadittujen työsopimusten mukaan: kuukausi-, projekti-, tunti-, urakka- ja provisiopalkat.
 • Teemme lakisääteisen ennakkoperinnän
 • Hoidamme matka- ja kululaskut.
 • Laskemme lomapalkat ja lomarahat sopimusten mukaisesti.
 • Palkkatiedot siirtyvät järjestelmässämme automaattisesti raportteihin, kirjanpitoon ja viranomaisilmoituksiin.
 • Lähetämme palkkalaskelmat työntekijöillesi sähköisesti tai kirjepostilla.

Hakemukset ja tilitykset viranomaisille ja sidosryhmille

 • Helpotamme asiointiasi eri viranomaisten ja sidosryhmien kanssa. Autamme sinua tekemään hakemuksen esimerkiksi ELY-keskuksesta haettavalle työntekijän palkkatuelle sekä ohjeistamme Kelan sairaspäivärahojen käytännöissä.
 • Hoidamme kaikki vaadittavat viranomaisilmoitukset tulorekisteriin.

Täyden palvelun tilitoimisto

 • Saat meiltä nimetyn yhteyshenkilön, joka on helposti tavoitettavissa.
 • Käytössämme on sähköinen taloushallinnon ohjelmisto Procountor, jonka ansiosta palkanlaskenta on helposti seurattavissa ajasta ja paikasta riippumatta.
 • Autamme sinua palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnon kysymyksissä, jotta voit tehdä parempia päätöksiä toimintasi kehittämiseksi.
 • Seuraamme työsuhde- ja työaikalakien muutoksia aktiivisesti.

Yrittäjä

Saat meiltä henkilökohtaista tukea palkanlaskennan ja työnantajan velvoitteiden kysymyksiin

Yrittäjä, tunnetko työsopimus- ja työaikalain velvoitteet palkanlaskennassa? Entä vuosilomalain, lomapalkkojen ja lomarahojen merkityksen maksatuksissa? Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että me tunnemme ja autamme sinua palkanlaskentaasi liittyvissä kysymyksissä.

Palkanlaskennan prosessien hoitamisen ohella saat meiltä henkilökohtaista opastusta yrityksesi taloushallintoon. Neuvomme, autamme ja ohjeistamme sinua työnantajan vastuisiin liittyvissä kysymyksissä.

Tyypillisesti konsultoimme asiakkaitamme esimerkiksi palkkauksen ajankohtaisuuden, työehto- ja työsopimusten sekä yrittäjän oman palkan nostamiseen liittyvissä seikoissa. Emme tee työsopimuksia valmiiksi, mutta tarjoamme apuamme silloin, kun kaipaat taloushallinnon osaajan vankkaa kokemusta päätöksentekosi tueksi.

Palvelemme palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnan tarpeissa eri puolilla Suomea

Kiinnostuitko liiketoimintaasi ja ihmistä ymmärtävästä palkanlaskennan palvelusta? Ota yhteyttä ja käydään puhelimitse tai paikan päällä toimistollamme läpi, miten voisimme auttaa liiketoimintaasi menestymään.

Löydät taloushallinnon toimistomme seuraavilta paikkakunnilta:
Jyväskylä
Lahti

OTA YHTEYTTÄ

Kuinka voimme auttaa?