Taloushallintopalvelut

Tilitoimisto Lahti

Cimson Yrityspalvelut on kaikkia yhtiömuotoja palveleva tilitoimisto Lahdessa, jolla on yli 25 vuoden kokemus eri kokoisten ja eri aloilla toimivien yritysten kumppanuuksista. Emme pelkästään tarjoa tilitoimiston palveluita, vaan tuemme yritystäsi taloushallinnon kokonaisnäkemyksellä muutos- ja kasvuvaiheissa.

Palvelemme Lahdessa

Olemme kokonaisvaltainen kumppani

Olemme paikallinen yrittäjän kokonaisvaltainen kumppani Lahdessa, joka tarjoaa vankkaa taloushallinnon näkemystä ja kokemusta yrityksesi jatkuvuuden tueksi.

Yrittäjänä tiedät, että hyvin nukutut yöt ovat kasvun ja kehityksen ehto. Tilitoimistomme tuo sinulle mielenrauhaa, varmuutta ja mahdollisuuden kehittää omaa yritystäsi paremman tiedon valossa, kun tiedät, että taloushallintosi on ammattilaisten hyvissä käsissä.

Kun haluat keskittyä itse yrityksesi tärkeimpien tehtävien hoitamiseen ja jättää taloushallinnon koukerot ammattilaisten hoidettavaksi, me olemme tukenasi!

Palveleva tilitoimisto Lahdessa yrityksesi tukena räätälöidysti

Tilitoimistomme palvelun kivijalka on vankka taloushallinnon asiantuntijuus, joka yhdistyy ihmisläheiseen ja liiketoimintaasi ymmärtävään palveluun. Oma nimetty yhteyshenkilösi on langan päässä aina silloin, kun haluat tukea ja neuvoa yrityksesi talouden hallintaa koskeviin asioihin.

Voit antaa hoidettavaksemme koko yrityksesi taloushallinnon, tai osan siitä. Palvelemme yritystäsi joustavasti kaikissa taloushallinnon tilanteissa, etsitpä sitten kokonaisvaltaista talouspäällikkökumppania, apua kirjanpidon laatimiseen tai neuvontaa yrityksesi muutostilanteisiin.

Lahden tilitoimistomme palveluita

 • Palkanlaskenta
 • Kirjanpito ja tilinpäätökset
 • Taloushallinnon prosessien kehittäminen
 • Yrityksen perustamisen tuki
 • Talouspäällikön joustavat palvelut
 • Laskutuksen ulkoistaminen
 • Toiminnan tarkastukset

Tilitoimistomme tyypillisiä asiakkaitamme ovat

 • Osakeyhtiöt ja osuuskunnat
 • Kasvavat pk-yritykset
 • Elinkeinoharjoittajat monipuolisilla aloilla artisteista rakennusalaan
 • Voittoa tavoittelemattomat yhdistykset ja järjestöt

Sähköisenä tilitoimistona käytämme Finago Procountor -taloushallinnon ohjelmistoa, jonka avulla taloushallintosi on reaaliaikaista, helposti seurattavaa ja hallittavissa paikasta riippumatta. Voit lähettää ohjelman kautta esimerkiksi kuitteja ja tositteita, ja voimme käyttää sähköistä järjestelmää sujuvasti yhteistyössä. Sähköinen järjestelmä vapauttaa aikaasi muihin tehtäviisi, ja järjestelmän käytön oppiminen ei vaadi erityistä tietoteknistä osaamista. ­­­

Tilitoimistomme palvelee yritystäsi sekä paikan päällä Lahden toimistoillamme, että ketterästi puhelimitse, etäyhteydellä ja netin välityksellä.

Ota yhteyttä

Kuinka voimme auttaa?