Taloushallintopalvelut

Kirjanpito ja tilinpäätökset

Kaikkien yhtiömuotojen kirjanpidot ja tilinpäätökset yli 30 vuoden tuomalla kokemuksella.

LIIKETOIMINTAKUMPPANISI

Kirjanpito ja tilinpäätökset kaikille yhtiömuodoille. Yli 30 vuotta kokemusta ja henkilökohtaista palvelua

Ammattitaitoinen kirjanpito ja tilinpäätös eivät ole pelkästään yrittäjän velvollisuuksien hoitamista, vaan yrityksesi tulevaisuuden suunnittelua ja kehittämistä. Hoidamme yrityksesi kirjanpidon ja tilinpäätökset täsmällisesti ja päätöksentekoa tukevalla tavalla.

Hoidamme kaikkien yhtiömuotojen ja organisaatioiden kirjanpitoa. Asiakkaitamme ovat niin osakeyhtiöt, osuuskunnat, toiminimiyrittäjät kuin toimintansa vakiinnuttaneet yhdistykset. Cimson Yrityspalveluilla on yli 30 vuoden kokemus taloushallinnon palveluista. Voit jättää taloushallintosi asiantuntijoidemme käsiin.

Huolehdimme kuukausittaisesta pääkirjanpidosta, arvonlisäverolaskennasta ja kausiveroilmoituksista sekä siitä, että saat ajantasaista tietoa tuloksestasi ja taloudellisesta asemasta. Toimintamme tukipilarit ovat syvällinen taloushallinnon asiantuntijuus, henkilökohtainen palvelumme ja sähköisen kirjanpidon tehokkuus. Saat meiltä nimetyn yhteyshenkilön, johon voit olla yhteydessä kirjanpidon kysymyksissä missä vaiheessa tilikautta tahansa.

PALVELUMME

Kokonaisvaltainen kirjanpito ja tilinpäätökset sähköisessä tilitoimistossa

Sähköinen taloushallinto

Sähköisen Procountor-järjestelmämme ansiosta kaikki löytyy yhdestä paikasta. Procountorista sinun on mahdollista ottaa itse haluamasi raportit: saat tuloslaskelman ja taseen sekä esimerkiksi pää- ja päiväkirjan. Lakisääteisten perusraporttien ohella sinulla on mahdollisuus päästä tarkastelemaan esimerkiksi projektikohtaisia kirjanpitoraportteja ja vertailuraportteja parilla klikkauksella. Kaiken saat halutessasi tulostettua tai esimerkiksi PDF-muotoon.

Kuukausittainen kirjanpito

Huolehdimme yrityksesi lakisääteisen kuukausittaisen kirjanpidon oikea-aikaisesti ammattilaisten varmuudella. Kirjanpitoaineisto muodostuu taloushallinnon järjestelmään verkkolaskujen kautta. Lisäksi luottokortti- ja käteiskuittien toimittaminen järjestelmään on sinulle helppoa.

Tilinpäätös ja veroilmoitus

Laadimme yrityksesi tilinpäätöksen veroilmoituksineen ja autamme verosuunnittelussa.

Tilintarkastukset

Huolehdimme, että taloushallintosi tarkastetaan ammattitaitoisilla tilintarkastajilla oikea-aikaisesti. Meillä on laaja tilintarkastajien verkosto.

Henkilökohtainen palvelu

Kirjanpitäjä-yhteyshenkilösi on ajan tasalla kirjanpitolain viimeisistä muutoksista, helposti tavoitettavissa ja tukee yritystäsi taloushallinnon kysymysten parissa.

Talouspäällikköpalvelut

Talouspäällikköpalvelumme avulla talouden luvut saavat uuden merkityksen, kun autamme mahdollisessa budjetoinnissa, tunnuslukujen analysoinnissa ja verosuunnittelussa.

PROCOUNTOR

Procountor mahdollistaa helppokäyttöisen, automatisoidun ja kustannustehokkaan kirjanpidon

Käyttämämme sähköinen Procountor-kirjanpito-ohjelma helpottaa yrittäjän kiireistä arkea, sillä sen ansiosta voit poistaa monta kirjanpidon paperisten kuittien käsittelyvaihetta. Voit toimittaa kaikki kuittisi ja tositteesi suoraan verkon kautta heti silloin, kun sinulle sopii. Näin ollen säästät aikaasi kuukausittaiselta kirjanpidon kuittirumbaltasi ja voit keskittyä enemmän siihen, mitä parhaiten osaat.

Sähköisessä järjestelmässä kaikki tiedot pysyvät tallessa samassa paikassa ja pilvipalvelusta voit tarkastaa taloushallintosi tietoja helposti itse. Procountor on yrittäjälle myös kustannustehokas ratkaisu, sillä tapahtumapohjaisen laskutuksen ansiosta kuluja on helppo seurata ilman yllätyksiä.

Ohjeistamme sinulle Procountorin käytön, joka on todella helppoa. Jos olet käyttänyt verkkopankkia, osaat varmasti käyttää myös sähköistä taloushallinto-ohjelmaa! Kun haluat välittää kuittisi kirjanpitoon, sinun tarvitsee vain ottaa kuva kännykällä ja lähettää se Procountoriin. Tieto päivittyy saman tien kirjanpitäjän käytettäväksi.

Käytämme Procountor-ohjelmaa kanssasi yhteistyössä ja määrittelemme aina yhdessä, mitkä kirjanpidon osa-alueet haluat meidän hoitavan. Kauttamme saat kaikki Procountorin ominaisuudet käyttöösi, joten voit järjestää kirjanpidon ohella koko taloushallintosi palkanlaskennasta viranomaisilmoituksiin samaan sähköiseen järjestelmään.

MITÄ MEISTÄ

Kirjanpito Jyväskylässä, Lahdessa ja koko Suomessa

Kiinnostuitko ammattimaisesta kirjanpidosta henkilökohtaisella palvelulla? Ota yhteyttä meihin jo tänään, ja katsotaan yhdessä, millaisia ratkaisuja voimme tarjota yrityksellesi. Hoidamme kirjanpitoa ja tilinpäätöksiä ympäri Suomea, ja voit asioida myös paikallisissa toimistoissamme.

Tilitoimistomme löydät seuraavilta paikkakunnilta:

 

PROCOUNTOR

Pilvipohjaiset työvälineet tuovat joustavuutta

Kauttamme saat käyttöösi Procountor-ohjelmiston maksuliikenteen hoitamiseen, laskutukseen ja talouden seurantaan. Voit valita joustavasti, mitä teet itse ja mitä me teemme puolestasi. Kartoitetaan yhdessä tilanteesi ja etsitään parhaimmat ratkaisut liiketoimintasi tueksi.


TALOUSPÄÄLLIKKÖPALVELUT

Älä turhaan paini talousasioiden kanssa yksin

Taloushallintoon liittyvät asiat voivat viedä yllättävän paljon aikaa ja energiaa – ja silti on välillä vaarana, että jäät talouteen ja byrokratiaan liittyvien kysymysten kanssa jumiin. Tästä syystä tarjoamme sinulle talouspäällikköpalveluamme.


OTA YHTEYTTÄ

Kuinka voimme auttaa?