Taloushallintopalvelut

Laskutus ja maksuliikenne

Voit ulkoistaa yrityksesi laskutus- ja maksuliikenteen hoidettavaksemme kokonaan tai osittain. Huolehdimme ostolaskujesi maksusta ajallaan ja varmistamme, että myyntilaskusi lähtevät oikea-aikaisesti asiakkaillesi. Voit myös lähettää maksumuistutukset ja aloittaa ulkoistetun perintäprosessin sähköisen järjestelmämme kautta.

Liiketoimintakumppanisi

Ulkoistettu laskutus ja maksuliikenne turvaa yrityksesi kassavirtaa

Laskutuksen ja maksuliikenteen ulkoistaminen varmistaa ja jämäköittää yrityksesi tärkeimpien kassavirtojen virtaamista, ja säästää omia resurssejasi ydinliiketoimintaasi.

Osto- ja myyntilaskujen tehokas hoitaminen pitää kassavirtasi liikkeessä ja mahdollistaa toimintasi tulevaisuutta. Laskujen laatiminen, lähettäminen ja valvominen ovat yrityksesi kannattavuutta turvaavia prosesseja, joihin panostaminen on enemmän kuin pakollisten toimintojen hoitamista.

Kun jätät laskutuksen ja reskontran hoitamisen meille, voit huoletta keskittyä päivittäiseen liiketoimintaasi tietäen, että yrityksesi rahankierron prosessit ovat asiantuntevissa käsissä.

Liiketoimintakumppanisi

Ulkoistus tehostaa laskutustasi ja maksuliikennettäsi

Uskottavasti ja yhdenmukaisesti hoidettu laskutus on yrityksesi pr-työtä parhaimmillaan. Kun hoidat laskutuksen ja maksuliikenteen yhdenmukaisesti, olet kumppaneidesi silmissä luotettava toimija. Laskusi ovat selkeät, oikea-aikaiset ja tarkistuksemme kautta läpikäyneet, joten asiakkaasi eivät joudu arvailemaan, mitä laskutus koskee.

Ulkoinen laskutuspalvelu tuo sinulle turvaa myös ongelmatilanteissa, kun esimerkiksi joudut muistuttamaan laskujen maksamisesta. Maksumuistutusten lähettäminen on suomalaiselle yrittäjälle monesti asia, jota syystä tai toisesta lykätään, mutta laskutuspalvelumme kautta saat asiaan sopivasti etäisyyttä ilman asian henkilöitymistä.

Voit hoitaa maksumuistutukset järjestelmästämme asiallisesti mutta jämäkästi. Muistutuskäytäntömme kertoo asiakkaallesi, että yrityksesi ei anna määrittelemättömästi korotonta maksuaikaa laskujen erääntyessä.

Laskutuksen ulkoistaminen ja maksuliikenne vahvalla asiantuntijuudella

Cimson Yrityspalveluilla on yli 30 vuoden kokemus yritysten taloushallinnon kokonaisvaltaisesta hoitamisesta ja asiantuntijamme ovat taloushallinnon erikoistuneita osaajia.

Saat meiltä oman nimetyn laskutustasi ja maksuliikennettä hoitavan yhteyshenkilön, jonka puoleen voit kääntyä missä vain yrityksesi taloushallintoa koskevassa kysymyksessä.

Laskutus- ja maksuliikennepalvelussa

 • Tarkastamme myyntilaskusi, jotta ne täyttävät lakisääteiset sisältövaatimukset.
 • Seuraamme miten asiakkaasi maksavat laskunsa = myyntireskontra.
 • Huolehdimme ostolaskujen kierrätyksestä ja maksamisesta = ostoreskontra.
 • Hoidamme matka- ja kululaskujen laadinnan ja maksatuksen.
 • Tiliöimme laskuaineiston kirjanpitoa varten.
 • Autamme yrityksesi reskontranhoidossa kokonaisvaltaisesti.

Laskutuksen ulkoistaminen Procountorissa

Käytämme laskutuksen ja maksuliikenteen hoitamisessa sähköistä Procountor-ohjelmaa, jonka käytön ohjeistamme myös sinulle. Procountor on kattava taloushallinnon järjestelmä, jolla voit hoitaa kaiken kirjanpidosta viranomaisilmoituksiin ja tilintarkastukseen.

Procountor sisältää kaikki laskutuksessa, maksuliikenteessä ja myyntitapahtumien hoitamisessa tarvittavat työkalut. Järjestelmässä veloitus on tapahtumakohtaista, joten pysyt helposti perillä kustannuksista.

Procountorin laskutuksen ominaisuuksia

 • Laskujen laatiminen yksittäin tai suurissa erissä
 • Myyntilaskujen lähettäminen verkkolaskuna, postitse paperisena tai sähköpostilla
 • Vuonna 2020 voimaan tulleen verkkolaskulain mukaisten laskujen lähetys
 • Laskujen saumaton yhteys kirjanpidon ja myyntireskontran välillä
 • Asiakas- ja tuotekohtainen laskutus, jonka raportteja voit seurata
 • Valmis maksumuistutuspohja ja lähettämismahdollisuus sekä sähköpostilla että postitse.
 • Laskujen perintään siirtäminen onnistuu helposti järjestelmän kautta. Procountor tarjoaa kolmen eri toimijan maksumuistutus- ja perintäpalveluita.

Procountorin myyntilaskutuksen ja reskontran toiminnot sisältävät myös asiakas- ja tuoterekisterien ylläpidon, ja voit yhdistää palveluun myös asiakashallintasi (CRM). Lisäominaisuuksia on lukuisia, ja käytämme kanssasi Procountoria liiketoimintaasi parhaiten palvelevalla tavalla.

Laskutus ja maksuliikenne palvelevissa tilitoimistoissamme

Haluatko kuulla lisää palveluistamme ja siitä, miten voisimme auttaa yritystäsi laskutuksen ja maksuliikenteen hoitamisessa?

Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai nettilomakkeella, ja käydään läpi, millainen ratkaisu palvelee sinun yrityksesi tarpeita parhaiten.

Palvelemme kaikkia yhtiömuotoja ja eri alojen yrityksiä eri puolilla Suomea. Paikalliset toimistomme löydät Jyväskylästä ja Lahdesta.

Älä turhaan paini talousasioiden kanssa yksin

Taloushallintoon liittyvät asiat voivat viedä yllättävän paljon aikaa ja energiaa – ja silti on välillä vaarana, että jäät talouteen ja byrokratiaan liittyvien kysymysten kanssa jumiin. Tästä syystä tarjoamme sinulle talouspäällikköpalveluamme.


OTA YHTEYTTÄ

Kuinka voimme auttaa?