Talous haltuun

Talouspäällikköpalvelut

Talouspäällikön kokemus ja näkemys joustavasti yrityksesi talousjohtamisen tukena.

Yrittäjä

Palvelemme joustavasti

Yrittäjä, kaipaatko tukea liiketoiminnan suunnitteluun muuttuvissa tilanteissa, tulostavoitteiden asettamisessa tai päivittäisten taloushallinnon toimenpiteiden johtamisessa?

Talouspäällikkö- ja controller -palvelumme auttavat silloin, kun yrityksesi kaipaa asiantuntijan näkemystä konkreettisiin taloushallintosi toimenpiteisiin.

Räätälöimme yrityksellesi sopivan talouspäällikköpalvelun täysin tarpeidesi mukaan. Voit valita talouspäällikön palveluita kausittaiseksi avuksi tai kokonaisvaltaiseksi asiantuntijan palveluksi.

Miten talouspäällikkö tukee yrityksesi talouden johtamista?

Talouspäällikköpalvelumme joustaa yrityksesi tilanteen ja tarpeiden mukaan. Voit esimerkiksi valita talouspäällikön apua budjetoinnin ajaksi tai voimme järjestää ympärivuotisen talouspäällikön yrityksesi taloushallinnon johtamisen turvaajaksi.

Palvelumme

Ulkoistettu talouspäällikköpalvelumme voi sisältää esimerkiksi:

Talouden seurantaa ja suunnittelua

Talouspäällikön avulla toimintasi saa tuekseen asiantuntijan näkemyksen esimerkiksi hankintojen ajankohtaisuudesta, työntekijöiden palkkaamisesta ja tuottavuuden seurannasta.

Budjettien laadintaa

Suunnitelmallinen budjetti varmistaa yrityksesi rahavirtojen jatkuvuutta ja varmuutta, ja on esimerkiksi yhdistykselle vuosittaisen taloushallinnon tärkeimpiä toimenpiteitä. Talouspäällikön kanssa voit käydä läpi esimerkiksi, mitä budjettiin kannattaa sisällyttää, millaisia tavoitteita asetat tilikaudelle ja millaiset osa- ja pääbudjetit hyödyttävät organisaatiosi toimintaa parhaiten.

Taloudellisten tavoitteiden asettamista

Ilman tavoitteita yritystoimintaa on vaikeaa johtaa tuloksellisesti, ja talouspäällikön asiantuntemuksella yrityksellesi voidaan asettaa juuri sopivan kokoiset näkymät tulevalle kaudelle.

Hinnoittelua

Talouspäällikön asiantuntemuksen avulla voit suunnitella esimerkiksi katelaskelmia, tuotteiden ja palveluiden kannattavaa hinnoittelumallia sekä lisämyynnin mahdollisuuksia.

Investointien laskentaa ja suunnittelua

Kokonaisymmärrys yrityksesi investointien oikeasta ajankohdasta on yhä tärkeämpää muuttuvassa talousmaailmassa. Talouspäällikön tuella voit tehdä oikea-aikaisia ja mahdollisimman kannattavia investointeja yritystoimintasi hyödyksi.

Omistusjärjestelyjä

Etenkin osakeyhtiöiden omistusjärjestelyt vaativat syvällistä paneutumista lain ja hallinnon seikkoihin. Tunnetko ne kaikki? Kun haluat varman kokonaisymmärryksen omistusjärjestelyistä, talouspäällikkö auttaa prosesseissa.

Arvonmäärityksiä

Arvonmääritys tulee kyseeseen, kun olet esimerkiksi tekemässä osakekauppoja, sukupolvenvaihdoksia tai myymässä yrityksesi liiketoimintaa. Talouspäällikön tuella onnistut huomioimaan kokonaisuuden, kun lasket yrityksesi arvoa.

Yritysmuodon muutoksia

Oletko vaihtamassa toiminimeä osakeyhtiöksi tai tekemässä muita yritysmuodon muutoksia? Talouspäällikkösi tuntee yritysmuodon muutosten lakikiemurat ja ohjeistaa sinua esimerkiksi verotuksessa huomioitavissa asioissa.

Auttamista hallinnollisissa asioissa

Yrityksen taloushallinnon johtaminen vaatii lukuisten lakipykälien ja hallinnollisten ohjeiden tuntemista ja noudattamista. Talouspäällikkö tukee ja neuvoo niissä kaikissa: saat apua mm. laskutuksen, maksuliikenteen, palkanlaskennan sekä esimerkiksi katelaskelmien hoitamisessa.

Ulkoistettu talouspäällikkö tuo mielenrauhaa muuttuvissa taloustilanteissa

Yrittäjän arki on tunnetusti kiireistä ja työpäivät täyttyvät yrityksen arjen pyörittämisestä. Taloushallinnon asiat eivät odota sopivaa hetkeä, vaan juoksevat hallinnolliset seikat tulee hoitaa lain puitteissa ja toiminnan jatkuvuuden vuoksi.

Ulkoistettu talouspäällikkö huolehtii yrityksesi talousjohtamisen tärkeimmistä prosesseista, jotta sinä voit panostaa liiketoimintasi pyörittämiseen.

Asiantunteva talouspäällikkö on kullanarvoinen apu esimerkiksi silloin, kun joudut mukauttamaan yritystoimintaasi muuttuneeseen taloustilanteeseen tai kun laajennat tai muutat liiketoimintaasi.

Talouspäällikköpalvelumme ytimessä on yrittäjän saama tuki ja mielenrauha siitä, että taloushallinnon prosessit ovat hyvissä käsissä.

Talouspäällikkömme palvelee paikan päällä ja etäyhteydellä

Palvelemme sekä toimistoillamme että etäyhteyksien kautta silloin, kun paikan päällä tapaamista ei ole mahdollista järjestää. Käytämme sähköistä Procountor-järjestelmää, jonka ansiosta taloushallintosi on reaaliaikaista, nopeaa ja luotettavaa.

Palvelemme yrityksiä eri puolilla Suomea. Paikalliset talouspäällikköpalvelumme löydät Jyväskylästä ja Lahdesta.

Haluatko kuulla lisää, miten talouspäällikköpalvelumme voisi tukea sinun yrityksesi kasvua ja kehitystä? Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan tilannetta yhdessä!

OTA YHTEYTTÄ

Kuinka voimme auttaa?