Ajankohtaista

Ajankohtaistiedote koronavirukseen liittyen

AJANKOHTAISTA KORONAVIRUKSESTA JA POIKKEUSOLOISTA TILITOIMISTOLLA

VAIKUTUKSET MEIDÄN PALVELUIHIMME

Koronavirus leviää Suomessa ja tahdomme olla osaltamme ehkäisemässä sen vahingollisia vaikutuksia. Haluamme välttää kaikkea ylimääräistä henkilökohtaista kontaktia, joten tapaamisiin suosittelemme osallistumaan etänä. Meiltä saat kaiken tarvittavan ohjeistuksen tapaamisiin etäyhteyden avulla, mikäli koet sille tarvetta.

Toimistomme eivät ole suljettuja, mutta suosimme etätyön tekemisen mahdollisuutta. Osa työntekijöistämme työskentelee seuraavat viikot etänä kotoa käsin. Mikäli olet toimittamassa aineistoa toimistollemme, suosittelemme asiasta ilmoittamista ennakkoon kirjanpitäjällesi.

Asiakkaamme on hyvä ottaa huomioon, että koronavirusepidemia sivuvaikutuksineen voi olla yleisten TAL2018-sopimusehtojemme tarkoittama ylivoimainen este. Tätä ennen kuitenkin teemme kaikkemme ja yritämme parhaamme, ettei katkoksia palvelun tuottamiseen pääsisi käymään. Ilmoitamme asiasta heti, mikäli palveluntuotantomme kohtaa ylivoimaisen esteen vaikuttaen palvelun jatkuvuuteen ja aikataulujen vaarantumiseen meidän puoleltamme. Ehdot ovat luettavissa tässä linkissä (taloushallintoliiton ehdot).

HYÖDYLLISTÄ TIETOA KAIKILLE TYÖNANTAJILLE

Työnantajille alla olevat linkit ovat erittäin hyödyllisiä, liittyen mm. palkanmaksuun ja verojen maksuaikatauluihin:

Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko ammattimaisesta kirjanpidosta henkilökohtaisella palvelulla? Ota yhteyttä meihin jo tänään, ja katsotaan yhdessä, millaisia ratkaisuja voimme tarjota yrityksellesi. Hoidamme kirjanpitoa ja tilinpäätöksiä ympäri Suomea, ja voit asioida myös paikallisissa toimistoissamme.

Ota yhteyttä