Referenssi

Asiakastarina: Valu Digital

Valu Digital on luottanut Cimson Yrityspalveluiden taloushallintoon jo yli 20 vuotta. Kattava tilitoimistopalvelu on ennen kaikkea vapauttanut yrityksen aikaa strategisten…

Kustannustehokas taloushallinto tukee liiketoiminnan strategista kehittämistä

Valu Digital on luottanut Cimson Yrityspalveluiden taloushallintoon jo yli 20 vuotta. Kattava tilitoimistopalvelu on ennen kaikkea vapauttanut yrityksen aikaa strategisten tavoitteiden johtamiselle, sekä tehostanut taloushallinnon seurantaa ja tavoitteiden asettamista.

Valu Digital on jyväskyläläinen ohjelmistoyritys, joka tarjoaa verkkopalveluita yrityksille ja julkisorganisaatioille. Valu Digitalin liikevaihto vuonna 2019 oli 2,5 miljoonaa euroa.

Pätevä taloushallinto vapauttaa tilaa omalle ydinbisnekselle

Valu Digitalin ja Cimson Yrityspalveluiden yhteistyö sai alkunsa jo Valu Digitalin perustamisvuodesta 1997. Aloittava ohjelmistoyritys huomasi nopeasti, että taloushallinnon ulkoistaminen tukisi yrityksen omia kasvutavoitteita.

Halusimme käyttää työtuntimme tehokkaasti myyntityöhön, asiakastöihin ja tuotantoon. Huomasimme jo yrityksen alkumetreillä, että ilman taloushallinnon ulkoistamista aikamme valuisi vääriin asioihin, Valu Digitalin perustaja ja toimitusjohtaja Kari Turunen kertoo.

Vuosien kuluessa taloushallintopalvelut ovat skaalanneet joustavasti, kun Valu Digitalin liikevaihto on moninkertaistunut. Nykyäänkin Valu Digitalilla koetaan vahvasti, että ulkoistettu taloushallinto tukee liiketoiminnan strategista kehittämistä.

– Minulle on tärkeää, että voin fokusoida työssäni yrityksen strategian, ydinliiketoiminnan ja uusien avauksien suunnitteluun ja kehittämiseen. Kun taloushallinto on hyvissä käsissä, nämä tärkeät tavoitteeni voivat toteutua, Turunen kokoaa.

Konsultoiva palvelumalli tukee talouden tilannekuvan seurantaa

Cimson Yrityspalvelut tunnetaan kokonaisvaltaisesta taloushallinnon asiantuntijuudestaan ja henkilökohtaisesta palvelustaan. Tämä näkyy esimerkiksi siinä, että asiantuntijoilla on vahva ymmärrys asiakkaan liiketoiminnan tavoitteista.

Syvällinen taloushallinnon tuntemus ja tehokas toimintatapa saavatkin kiitosta Valu Digitalilta. Cimsonin taloushallintopalveluiden kautta yritys saa talouden kokonaiskuvan haltuun, mikä toimii moottorina monille yrityksen kehitystoimenpiteille.

Meille on tärkeää saada myös asiantuntevaa säännöllistä raportointia ja konsultointia taloushallintoon liittyvistä asioista. Säästän merkittävästi aikaa ja energiaa, kun saan talouden tilannekuvan valmiina päätösten ja suunnittelun tueksi, Valu Digitalin Turunen kiittää tehokasta toimintaa.

Cimson Yrityspalvelut on kustannustehokas ja aidosti palveleva kumppani

Valu Digitalin ja Cimson Yrityspalveluiden yhteistyö on vahvistunut vuosien kuluessa, eikä ohjelmistoyritys ole vaihtamassa tilitoimistoaan. Cimson Yrityspalveluiden palvelu maksaa itsensä takaisin ei vain mielenrauhana, mutta myös euroissa mitattuna.

– Cimsonin palvelun hinta-laatusuhde on erittäin hyvä, sillä saamme taloushallinnon koko skaalan erittäin kustannustehokkaasti, Turunen kertoo.

Valu Digitalin saama kustannussäästö ulkoistetun tilitoimiston kautta on huimaa verrattuna siihen, että he hoitaisivat taloushallintoa itse yrityksen sisällä.

– Käytännössä säästämme nykyisellä mallilla kymmeniä tuhansia euroja vuodessa, Turunen kertoo.

Cimson Yrityspalveluiden taloushallinto saakin vahvat suositukset pitkäaikaiselta kumppaniltaan.

PK-yrityksille Cimson Yrityspalveluiden taloushallinto on ykkösvalinta, mikäli haussa on luotettava ja henkilökohtainen palvelu kustannustehokkaasti.

Ota yhteyttä

Kuinka voimme auttaa?