Referenssi

Asiakastarina: Geo-Work Oy

Asiakastarina Cimson Yrityspalvelut x Geo-Work Oy Kustannustehokasta ja virheetöntä taloushallintoa liikkuvan yrittäjän tarpeisiin Sujuva yhteistyö, aito huolenpito asiakkaasta ja arkea…

Kustannustehokasta ja virheetöntä taloushallintoa liikkuvan yrittäjän tarpeisiin

Sujuva yhteistyö, aito huolenpito asiakkaasta ja arkea helpottava sähköinen järjestelmä saavat Cimson Yrityspalveluiden asiakkaalta Geo-Work Oy:lta kiitosta. Lisäksi yhteistyö on poikinut yllättäviä etuja yrityksen verosuunnitteluun.

Geo-Work Oy on erikoistunut maatutkalla tehtäviin maaperä- ja rakennetutkimuksiin. 1980-luvulta lähtien toiminut yritys on nykyisin toimitusjohtaja Jukka Cliffordin vetämä.

Uudistuksen tarve motivoi tilitoimistokumppanin valintaa

Maatutkaluotaustoimijan ja Cimson Yrityspalveluiden kumppanuus alkoi vuonna 2017, kun Geo-Work kävi läpi suurempia muutoksia yritystoiminnassaan.

Uuden tilitoimiston etsiminen oli loogista yritystoiminnan monien muutosten vuoksi, mutta myös siksi, että yrittäjä Clifford etsi tilitoimistoa lyhyen ajomatkan päästä.

Lisäksi kriteerinä oli sähköinen järjestelmä, joka sujuvoittaisi kirjanpitoa myös paikasta riippumatta.

Cimson Yrityspalvelut täytti kaikki Geo-Workin kriteerit kirjanpitäjälle, joten yhteistyöhön ryhdyttiin reippaalla otteella.

Yhteistyömme lähti erittäin sujuvasti rullaamaan parin palaverin myötä. Käytännössä Cimsonilla oli valmiina prosessit, ja minun ei tarvinnut tehdä suuria järjestelyä uuden tilitoimiston kanssa, Clifford kertoo.

Tehokas toimintamalli säästää kustannuksia ja yrittäjän kallista aikaa

Cimson Yrityspalveluiden työn tekemisen malli on sopiva yksinyrittäjälle, joka haluaa hoitaa osan kirjanpidosta itse, mutta tarvitsee vahvaa taloushallinnon asiantuntijaa kuukausittain.

Käytössä oleva sähköinen Procountor-järjestelmä on Cliffordille kullanarvoinen, sillä se on huomattavasti tehokkaampi kuin paperinen kirjanpito. Moderni sähköinen järjestelmä toimii moitteetta paljon matkustavan yrittäjän arjessa.

Normaalia yrityksen arkea nopeuttaa, kun Clifford voi ottaa kuvat kuiteista suoraan kännykällä, ja kirjanpito on aina fyysisesti turvassa sähköisessä järjestelmässä.

– Sähköinen kirjanpito on yksinkertaisen helppoa siksi, ettei tarvitse huolehtia kuittien kasaamisesta, laskujen tulostamisesta tai muusta turhasta paperityöstä. Olemme saaneet vähennettyä paperin käyttöä toimistollamme Procountorin ansiosta todella paljon.

Sähköisen järjestelmän käyttö liittyy pitkälti kirjanpidon tehokkuuteen, jonka sujuvat prosessit tuottavat myös kustannussäästöä.

Konkreettisesti olen säästänyt vuodessa satoja euroja Cimson Yrityspalveluiden tehokkaan yhteistyön ansiosta. Lisäksi ajansäästöni on merkittävä, mikä tarkoittaa lisää aikaa omalle laskutettavalle työlleni.

Ota yhteyttä

Kuinka voimme auttaa?