Referenssi

Asiakastarina: Shalimar

Asiakastarina Cimson x Shalimar: henkilökohtaista taloushallintoa yli 13 vuoden kumppanuudella Shalimar Oy on luottanut Cimson Yrityspalveluiden tarjoamaan kirjanpitoon ja palkanlaskentaan…

Asiakastarina Cimson x Shalimar: Henkilökohtaista taloushallintoa yli 13 vuoden kumppanuudella

Shalimar Oy on luottanut Cimson Yrityspalveluiden tarjoamaan kirjanpitoon ja palkanlaskentaan vuodesta 2007, yrityksen perustamispäivästä lähtien. Shalimar on Jyväskylässä sijaitseva intialainen ravintola, joka tarjoilee itämaisia makuja lounas- ja a la carte -listoilta.

Vuosia kestänyt yhteistyö on sujuvaa kumppanuutta, jossa Cimsonin henkilökohtainen palvelu ja sähköinen kirjanpito ovat vapauttaneet kiireisen yrittäjän aikaa, kun taloushallinto on ollut varmasti hyvissä käsissä.

Cimson vakuuttaa vahvalla taloushallinnon tuntemuksellaan

Shalimar-ravintolan perustamispäivästä lähtien oli selvää, että yritys hankkii tärkeimmät taloushallinnon palvelut ammattilaiselta. Osakeyhtiön taloushallinto on monitahoinen kokonaisuus, johon yrittäjän ei kannattaisi käyttää arvokasta aikaansa.

Kun aloitin yritystä, nuorena yrittäjänä minun oli helppo keskittyä yrityksen pyörittämiseen, sillä saatoin luottaa, että taloushallinnon tärkeimmät asiat ovat osaavissa käsissä, kertoo Shalimarin perustaja ja toimitusjohtaja Henriikka Kähäri.

Vuosien varrella Shalimarin liiketoiminta on kasvanut moninkertaisesti useita henkilöitä työllistäväksi yritykseksi, jonka ovesta käy tasainen virta asiakkaita. Cimsonin palvelut ovat joustaneet ravintolan toiminnan kasvun myötä.

Cimsonin syvällinen osaaminen yrityksen verotuksesta vakuutti Shalimarin heti yhteistyön alussa. Verokiemuroiden tuntemus saa kiitosta Shalimarilta yhä tänäänkin, kun yrityksen liikevaihto on moninkertaistunut ja verotuksessa tulee esille uusia seikkoja, joihin Shalimar on saanut neuvoja Cimsonilta.

– Saan mielenrauhaa, kun tiedän, että kaikki menee verotuksessamme oikein. Suomen verotuksessa on niin monta tiedettävää ja tunnettavaa asiaa, joten on varmempaa tilata taloushallinnon palvelut ammattilaiselta. Muutoin oma aikani menisi verotuksen opiskeluun, Kähäri kertoo.

Sähköinen kirjanpito on nopeaa ja helppoa

Ajat ovat muuttuneet siitä, kun Shalimar ja Cimson aloittivat yhteistyönsä 2000-luvun alkuvuosina, sillä nykyään digitaalisuus on tullut osaksi myös taloushallintoa. Cimsonin avustuksella Shalimar siirtyi sähköiseen kirjanpitoon, joka on tehostanut yrityksen talouden hallintaa huomattavasti.

– Sähköinen kirjanpito on vapauttanut vapaa-aikani yrittäjänä täysin! Enää minun ei tarvitse raahata paperinippuja laskutukseen, vaan maksujen ja laskujen hoitaminen onnistuu vaivattomasti netissä, Kähäri toteaa.

Vaikka Shalimarin yrittäjä suhtautui aluksi vastahakoisesti sähköiseen kirjanpitoon, sen hyödyt tulivat esille nopeasti. Yrityksen kasvaessa kirjanpito ei ole vienyt enempää aikaa, sillä sähköinen järjestelmä on nopea käyttää yhteistyössä tilitoimiston kanssa.

Kirjanpito on nykyään laajempaa, mutta paljon nopeampaa. Voin keskustella reaaliajassa kirjanpitäjäni kanssa esimerkiksi laskutuksesta, sillä kaikki dokumentit ovat saman tien sähköisessä järjestelmässä meidän molempien nähtävillä, Kähäri avaa.

Cimsonin taloushallinto saa vilpittömät suositukset

Shalimarin kokemus Cimsonin kirjanpidosta ja palkanlaskennasta on selkeän positiivinen, minkä vuoksi Kähäri vinkkaa palveluista kanssayrittäjilleen, jotka etsivät sujuvaa taloushallinnon kumppania.

– Cimson on hoitanut meidän yrityksemme taloushallintoa niin hyvin, että suosittelen heidän palveluitansa muillekin pk-yrityksille, oikeastaan alasta riippumatta. Cimsonin asiantuntijat ovat taloushallinnon todellisia asiantuntijoita, ja heidän verotusosaamisensa saa erityisen kiitoksen.

Lue lisää näistä palveluista:

Kirjanpito

Palkanlaskenta

Ota yhteyttä

Kuinka voimme auttaa?