Referenssi

Asiakastarina: SKARPPI

Sanna Karppinen vetää tehokasta yhden naisen yritystä, jolle osaava taloushallinnon kumppani tuo varmuutta ja huolettomuutta yrityksen päivittäisen arjen pyörittämiseen.

Yrittäjää ja toimialaa ymmärtävä taloushallinnon kumppani on kullanarvoinen

Sanna Karppinen vetää tehokasta yhden naisen yritystä, jolle osaava taloushallinnon kumppani tuo varmuutta ja huolettomuutta yrityksen päivittäisen arjen pyörittämiseen.

Skarppi Kirjoituspalvelut on Sanna Karppisen pyörittämä sisällöntuotannon ja kirjoitusviestinnän yritys. Yksinyrittäjänä toimiva Karppinen tarjoaa monipuolisia sisällöntuotannon ja copywritingin palveluita yrityksille sekä alihankintana mainos- ja digitoimistoille.

Cimson Yrityspalvelut on ollut Skarpin taloushallinnon kumppani yrityksen perustamisesta alkaen, vuodesta 2010. Cimsonilla hoidetaan esimerkiksi Skarpin kirjanpito, ALV-ilmoitukset ja tilinpäätökset. Karppinen on muuttanut pariin otteeseen eri paikkakunnalle, mutta yhteistyö Cimsonin kanssa on jatkunut katkeamatta.

– Yhteydenpito sujuu sähköisesti helposti mihin tahansa Suomessa, hän kertoo

Tarkka toimialatuntemus on edellytys kirjanpidon kumppanille

Skarpin toimiala ei ole taloushallinnon näkökulmasta se kaikista tavanomaisin, eikä kirjoituspalveluita tarjoavan yrityksen kirjanpitoon löydy valmista mallia esimerkiksi ALVien tai laskutuksen suhteen. Tämän vuoksi taloushallinnon ammattilaisen täytyy tuntea alan kirjanpidon erityispiirteet yksityiskohtaisesti.

Karppinen onkin tyytyväinen siihen, että Cimsonilla on perehdytty hänen toimialaansa viimeistä piirtoa myöten. Se, mitä ei tiedetä, selvitetään.

Kirjanpitäjästäni on tullut erikoisalan asiantuntija, sillä hän on opiskellut kaiken tarvittavan alaani liittyvästä taloushallinnosta.

Yrittäjälle osaava taloushallinto näkyy ennen kaikkea varmuutena siinä, ettei kirjanpidosta tai verotukseen liittyvistä asioista tarvitse kantaa huolta. Yksinyrittäjän päivät täyttyvät tehokkaasti asiakastyöstä, ja siihen keskittyminen takaa koko yrityksen menestyksen.

Tuttuun kirjanpitäjään on vahva luottamus

Yli kymmenen vuoden aikana Karppisen ja Cimson Yrityspalveluiden välille on muodostunut luja ammatillinen suhde ja luottamus. Cimsonille tuttuun tapaan Skarpin kirjanpitoa hoitaa yksi vastuuhenkilö, joka tuntee syvällisesti yrityksen toimialan, toiveet ja tarpeet.

Karppiselle välitön viestintä tutun kirjanpitäjän kanssa on mahdollistanut kirjanpidon huolettomuuden ja aitouden.

On tärkeää, että minulla on oma yhteyshenkilö, eikä minun tarvitse ottaa yhteyttä kasvottomiin infonumeroihin.

Karppinen kiittää myös sitä, että Cimsonilla on aito halu auttaa – olipa kyseessä pieni tai iso kirjanpidon kysymys.

– Voin kysyä kirjanpitäjältäni kaikista taloushallinnon asioista, enkä hetkeäkään epäile, etteikö asioita saada ratkaistua. Cimsonilla on yrityksenä niin vankka taloushallinnon osaaminen, että heidän kanssaan kaikki asiat, ongelmat ja kysymykset ovat hoituneet erittäin hyvin.

Ota yhteyttä

Kuinka voimme auttaa?