Referenssi

Asiakastarina: Pyhimys

Suosittu rap-artisti Pyhimys luottaa Cimson Yrityspalveluiden sähköiseen kirjanpitopalveluun, joka joustaa nopeatahtisen yritystoiminnan tarpeisiin.

Ketterää sähköistä kirjanpitoa sopivalla työnjaolla

Suosittu rap-artisti Pyhimys luottaa Cimson Yrityspalveluiden sähköiseen kirjanpitopalveluun, joka joustaa nopeatahtisen yritystoiminnan tarpeisiin. Yhteistyö Cimsonin kanssa on sujuvaa, sillä sähköisessä kirjanpidossa on sopiva työnjako artistin ja tilitoimiston välillä. Tarvittaessa tilitoimisto neuvoo myös yrityksen taloushallinnon kysymyksissä.

Pyhimys eli Mikko Kuoppala on 2010-luvun kuunnelluimpia suomalaisia artisteja, joka tunnetaan sekä soolouraltaan että Ruger Hauer- ja Teflon Brothers -yhtyeistä. Pyhimys on perustanut oman Yellowmic Records -levy-yhtiön, joka on vuosien saatossa muuttanut muotoaan kokonaisvaltaiseksi konsultti- ja holding-yhtiöksi.

Sähköisen kirjanpidon työnjako on juuri oikean kokoinen

Muutaman vuoden ajan rullannut yhteistyö Cimson Yrityspalveluiden ja Pyhimyksen välillä lähti liikkeelle luotettavan sähköisen taloushallinnon osaajan tarpeesta.

Artistille oli selvää, että kirjanpito tulee ulkoistaa, mutta samalla vaakakupissa painoi sopivan palvelumallin löytyminen. Kokonaisvaltaiselle kirjanpidolle ei ollut tarvetta, mutta tietyt kirjanpidon asiat ja tilintarkastus oli tarpeen antaa ammattilaisten käsiin.

– On tärkeää, että voin hoitaa kirjanpitoa joustavasti itse, samalla kun tilitoimisto hoitaa tietyt asiat, Pyhimys kertoo.

Cimson Yrityspalveluiden kanssa löytyi nopeasti yhteinen sävel työnjakoon.

En tarvinnut täysin kokonaisvaltaista palvelua, vaan sopivan työnjaon minun ja tilitoimiston välille. Cimsonin tapaamisessa tuli nopeasti fiilis, että saan heiltä juuri sopivasti tukea kirjanpitoon. Meillä oli tästä heti yhteisymmärrys.

Mobiilissakin toimiva kirjanpito sopii kiireiseen arkeen

Pyhimys on käyttänyt pitkään sähköistä kirjanpitoa, jonka ansiosta toimintojen kirjaaminen onnistuu kaikilla laitteilla nopeasti. Artisti on käyttänyt jo vuosia Procountor-kirjanpito-ohjelmaa, joka on helppo ja ketterä työkalu.

– On tärkeää, että voidaan käyttää samaa alustaa tilitoimiston kanssa. Voin etänä katsoa oman tilanteeni, vaikka mobiilissa, ja sitten toisella puolella Cimson hoitaa viralliset puolet kuntoon. Vanhanmallinen kirjanpito ei sopisi minulle, sillä se olisi hidas ja kankea.

Joustavuus kuvaa hyvin Pyhimyksen ja tilitoimiston suhdetta.

– Tuen määrä on sopiva, ja jos tarvitsen jotain taloushallinnon palvelua lisäksi, saan sen nopeasti. Eikä tarvitse maksaa sellaisesta palvelusta, mitä en käytä.

Työnjako on joustavaa tarpeen tullen myös toiseen suuntaan. Pyhimys on saanut Cimsonilta konsultaatiota yritystoiminnan taloushallintoon laajemmallakin otteella. Yrityksen pyörittämisessä tulee aika ajoin kysymyksiä, joihin tarvitaan taloushallinnon asiantuntijan neuvoja.

– Cimsonin konsultaatiopuolelta olen saanut hyviä neuvoja esimerkiksi verotusasioiden ja yritysjuridiikan kysymyksiin, joissa on paljon yksityiskohtia. Se on helpottanut yritykseni talouden johtamista.

Tilitoimiston joustava palvelumalli on simppelin toimiva

Pyhimys on kokonaisuutena tyytyväinen siihen, että tarpeen mukaan joustava yhteistyö tilitoimiston kanssa auttaa tekemään yrityksen talouden pyörittämisestä sujuvampaa.

– Kirjanpito on yritystoiminnan peruspalvelu, jonka toimivuuden huomaa oikeastaan silloin, jos se ei toimi. Kun kaikki menee hyvin, niin yrityksen arki on helpompaa.

Pyhimys kokeekin, että hyvin hoidettu kirjanpito on suosittelemisen arvoinen.

Cimsonilla on joustava palvelumalli, joka mukautuu yritykseni tarpeisiin. Säästän aikaa ja vaivaa taloushallinnon hoitamisesta heidän avullaan.

Lue lisää taloushallinnon palveluistamme!

Ota yhteyttä

Kuinka voimme auttaa?